Продавам машини с марката BALMA на ТОП цена от Mashini

303 лева
30.11.2022 120 ID 5922
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BALMA на ТОП цени

BALMA (Италия) е една от най-проспериращите компании на световния пазар за производство на бутални и винтови компресори. БАЛМА е производител на индустриално и строително оборудване.
Днес BALMA (Италия) произвежда бутални и винтови компресори с висока мощност в заводите си. Благодарение на широкото използване на компресори, компанията значително разшири продуктовата си гама. От производството на компресорно оборудване до аксесоари за индустриална употреба. Непрекъснатата работа по подобряване на продуктите и разработването на нови позволяват на компанията да представи на пазара нови, подобрени серии въздушни компресори с чугунени компоненти, ориентирани предимно към професионалния пазар.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка BALMA и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух с марка BALMA с високо качество и ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка BALMA;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка BALMA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка BALMA;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка BALMA.

Ако желаете да закупите машини с марка BALMA представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви