Продавам машини с марката ATIKA на ТОП цена от Mashini

393 лева
30.11.2022 143 ID 5917
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ATIKA на ТОП цени

Основана в Германия през 1949 г., традиционната компания ATIKA се разви от регионален производител на бетонобъркачки, дървообработващи машини и градински инструменти в успешна международна компания. Чрез непрекъснато по-нататъшно развитие, иновативно мислене и ориентирани към клиента действия, ATIKA е един от най-известните доставчици на строителни, градински и дървообработващи машини. С цел да отговори на изискванията на клиентите в продължение на повече от 70 години, ATIKA предлага устройства, които вдъхновяват както професионалистите в непрекъсната търговска употреба, така и амбициозните занаятчии. Бившата семейна компания ATIKA беше включена в глобално опериращата ALTRAD Group през 2012 г.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ATIKA и предлагаме на нашите клиенти режещи машини с марка ATIKA с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ATIKA;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ATIKA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка ATIKA;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка ATIKA.

Ако желаете да закупите машини с марка ATIKA представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви