Продавам машини с марката MASTER на ТОП цена от Mashini

130 лева
30.11.2022 178 ID 5857
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MASTER на ТОП цени

Master Climate Solutions Group е безспорен световен лидер в производството на мобилни и стационарни системи за обработка на въздуха в продължение на 65 години в областта на отоплението, обезвлажняването и вентилацията. Към днешна дата топлинните отоплители Master (САЩ) са професионално оборудване, което се използва за отопление на различни видове помещения. Отоплители Master се използват на строителни обекти, в автосервизи и автосервизи, за отопление на складове и хангари, както и в селското стопанство. Топлинните генератори Master позволяват използването на няколко вида гориво - дизелово гориво, газ, отработено масло. Има и електрически отоплител Master. MASTER Group е световен лидер в производството на дизелови и газови отоплители, инфрачервени нагреватели, електрически отоплители, сушилни, въздухонагреватели на отработено масло и друго професионално оборудване. Почти цялото оборудване е произведено в Италия.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка МАСТЕР и предлагаме на нашите клиенти дизелови калофери и отоплители, газови калорифери и отоплители, електиречески калорифери и отоплители, изсушители, промишлени вентилатори, водни охладители, влагоуловители и други продукти с марка MASTER с високо качество и достъпни цени.

Защо да изберете Mashini.bg:
• Цената на продукти с марка MASTER е от оторизиран дилър и е най-достъпната на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка MASTER са гарантирани до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка MASTER представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви