Климатизация и вентилация на ТОП цени от Mashini.BG

147 лева
30.11.2022 163 ID 5497
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на ПРОДУКТИ за Климатизация и вентилация на ТОП цени

Електрически калорифери и отоплители - днес са много популярни в много страни. Следователно гамата от електрически калорифери и отоплители, които са на пазара, е много разнообразна. Такива нагреватели могат да бъдат класифицирани според местоположението, капацитета и вътрешната структура. Електрическите радиатори за отопление имат много разновидности. Те също се разделят според естеството на преноса на топлина, както и конструктивните характеристики.

Дизелови калорифери и отоплители - потребителите твърдят, че избират дизелови калорифери и отоплители поради високата им ефективност, която достига 90%. Освен всичко друго, такива устройства са икономични, тъй като консумират малко гориво. Осигуряват високо качество и скорост на отопление на помещенията, а нивото на шума по време на работа е доста ниско.

Вентилатори - устройствата се използват не само като домакински уреди, но и в локални вентилационни системи и захранващо и изпускателно оборудване. Използват се за намаляване на температурата на нагревателните елементи на отоплителни и климатични механизми, както и за продухване на охладителните радиатори на различно оборудване.

В МАШИНИ БГ винаги поддържаме големи наличности от артикули за Климатизация и вентилация на световноизвестни производители като TROTEC, MMOTORS JSC, FARTOOLS и MAKITA на най-изгодни цени.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви