Водни помпи и хидрофори на ТОП цена от CMX BG

59 лева
30.11.2022 224 ID 5666
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на ВОДНИ ПОМПИ И ХИДРОФОРИ на достъпни цени.

Сондажни помпи - се използват на сондажни платформи, за да осигурят циркулацията на сондажни течности по време на пробиване на кладенец. Без използването на такива помпи сондирането ще бъде невъзможно поради масивно замърсяване на кладенеца и постоянни срутвания на стените му.

Хидрофори - Висококачествени хидрофори, които ще Ви служат дълго и надеждно. Хидрофори от най-добрите производители. Богат избор и страхотни цени всеки ден.

Аксесоари за водни помпи - осигуряват комфортна работа на водни помпи и хидрофори. Допълнителните компоненти разширяват функционалността на оборудването. Използването на резервни части Ви позволява да извършвате поддръжка, ремонт на помпата. Компонентите и аксесоарите се използват за помпи, инсталирани в частни домове, промишлени и селскостопански съоръжения.

Помпите за вода, които CMX BG предлага за продажба, са от доказани марки производители: PROTECO, Bosch, Einhel и много др

Търсите от къде да закупите водни помпи и хидрофори за вашия дом? Не е нужно да губите времето си в пазаруване - каним ви да посетите уебсайта на нашия онлайн магазин CMX BG . Тук има широка гама от мембранни и безмембранни модели, разпространени не само в промишлеността, но и в битовата употреба.

Обадете се сега!!
Споделяне
Свързани обяви