Продавам техника и оборудване с марката BATMATIC на ниски цени от CMX

706 лева
30.11.2022 144 ID 5942
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BATMATIC на ТОП цени

Batmatic е основана през 1970 г., благодарение на предприемаческата инициатива на г-н Феранте Сай, който и до днес ръководи завода. В малък цех в Понте Таро (Парма) започва производството на машини за уплътняване на подови плочки. Тази техника се оказа много популярна в производството на подови настилки. Появата на голям брой клиенти в Италия доведе до допълнително увеличаване на темпото на производство. Така работилницата в Понте Таро в крайна сметка се превърна в малък семеен бизнес с няколко служители. Благодарение на правилната стратегия, Batmatic се развива успешно днес, въвеждайки уникални съвременни технологии в своето производство и работейки в широк индустриален диапазон. През годините компанията еволюира от малък семеен бизнес в голямо производствено предприятие с международна известност. Batmatic продължава да следва традицията си на постоянни изследвания и иновации в продуктите, укрепвайки позицията си на международния пазар заедно с други производители.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка BATMATIC и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за строителна техника, инструменти за рязане на строителни материали и оборудване за уплътняване и трамбоване с марка BATMATIC с високо качество и конкуренти цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BATMATIC;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка BATMATIC;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка BATMATIC;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка BATMATIC.

Ако желаете да закупите машини с марка BATMATIC представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви