Продавам машини с марката GRUNDFOS на ТОП цена от Mashini

142 лева
30.11.2022 188 ID 5617
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GRUNDFOS на ТОП цени

Grundfos е основана през 1945 г. от датчанина Paul Du Jensen в Bjоrringbro. През 1967 г., след поредица от трансформации, компанията е преименувана на Grundfos. Помпените станции на Grundfos лесно ще преодолеят проблема с транспортирането на вода или ще се отърват от ниското налягане във водоснабдителната система.На днешния пазар в сегмента на помпените станции моделите на Grundfos са особено успешни: Grundfos MQ и Grundfos Hydrojet (сглобени на базата на Grundfos JP 6 и Grundfos JP 5.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка GRUNDFOS и предлагаме на нашите клиенти циркулационни помпи, сондажни помпи, дренажни помпи, аксесоари за водни помпи, хидрофори, помпи за мръсна вода и друга техника с марката GRUNDFOS на ТОП цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка GRUNDFOS
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката GRUNDFOS
• Доставяме части за марката GRUNDFOS
• Голяма част от машините, консумативите и резервните части, които предлагаме са постоянно на склад за бърза доставка до клиентите.

Ако желаете да закупите машини с марка GRUNDFOS, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!
Споделяне
Свързани обяви