Продавам машини с марката Gardenia на ТОП цена от Mashini

75 лева
30.11.2022 163 ID 5609
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Gardenia на ТОП цени

Gardenia е българска марка за градински и селскостопански електроуреди и инструменти. Фирма Гардения Антана е основана в Пловдив в началото на 21 век с основна задача да задоволи нуждите на българския пазар със земеделска техника, аксесоари и консумативи. Компанията се стреми да предостави на клиентите си цялостни агроинтегрирани решения, както и най-подходящите индивидуални решения за всеки клиент, като търси най-добрия баланс между качество и цена. С логото на марката можете да намерите: култиватори, мотоблокове, ремаркета, косачки, моторни пръскачки, гръбни и ръчни пръскачки, двигатели, електрически помпи, генератори, храсторези, моторни триони, електрически помпи, компресори, прикачни пръскачки, заваръчни машини , строителна техника, маркучи, градински инструменти и аксесоари.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ГАРДЕНИЯ и предлагаме инструменти и машини за двор и градина, продукти за обработка на почва, бензинови монофазни генератори, бензинови помпи, градински помпи, инструменти за рязане и кастрене и много други продукти с марката Gardenia на най-ниски цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до три години гаранция за машини с марка Gardenia
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Gardenia
• Разполагаме с резервни части за марката Gardenia
• Поддържаме трайни наличности от продукти с марка Gardenia

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Gardenia представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви