Продавам машини с марката CORMAK на ТОП цена от Mashini

177 лева
30.11.2022 151 ID 5565
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CORMAK на ТОП цени

Cormak са висококачествени машини на полската марка. Под марката Cormak (Кормак) произвеждат листообработващи машини, металообработващи машини, дървообработващи машини. "Cormak" (Кормак) локализира своето производство на металорежещи машини и си сътрудничи с големи, изпитани във времето фабрики и концерни за производство на металорежещи машини по целия свят в страни: Китай, Тайван, Турция и др. Машините "Cormak" са разделени на групи: хоби, професионални и индустриални.Всички машини Cormac са тествани и контролирани за качество.

Машини БГ сме официален дилър на Кормак в България и предлагаме машини и инструменти за обработка на тръби, прахосмукачки, парочистачки, режещи машини, стакери, шлайфащи машини, настолни бормашини, компресори за въздух и много други продукти с марката CORMAK на най-ниски цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка CORMAK
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката CORMAK
• Доставяме части за марката CORMAK
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка CORMAK

Ако желаете да закупите машини с марка CORMAK, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви