Генератори и агрегати за ток на ТОП цена от Mashini BG

520 лева
30.11.2022 238 ID 5482
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Генератори и агрегати за ток на ТОП цени

Бензинови монофазни генератори - за професионални и битови цели, с различни технически характеристики, различен разход на гориво, от известни производителите.

Аварийни генератори за ток - служат за захранване на съоръжението в случай на непредвидено спиране на основния източник на енергия и следователно уместността на използването му в райони с висок риск от прекъсване на електрозахранването. Освен това обаче такова оборудване често се използва на места, където вероятността от прекъсване на захранването е минимална, но може да доведе до катастрофални последици. Примери за такива съоръжения са големи индустрии и медицински институции.

Бензинови трифазни генератори – Достъпните трифазни бензинови генератори са оптимално подходящи за захранване с електричество на сгради за различни цели - от жилищна вила до сериозна строителна площадка.

МАШИНИ БГ предлага закупуване на мини електроцентрали от известни и надеждни производители на изгодни ТОП цени. Трифазни и монофазни генератори - нашият каталог предоставя широка гама от генератори и агрегати за ток .

Лесната навигация в сайта Mashini.bg Ви позволява бързо да намерите всичко необходимо на страниците на нашия онлайн каталог.

Обадете сега!! Очакваме Ви!!
Споделяне
Свързани обяви