Продавам машини с марката SHINDAIWA на ТОП цена от Mashini

300 лева
01.12.2022 209 ID 6601
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SHINDAIWA на ТОП цени

Shindaiwa е марка за градинско оборудване, собственост на групата компании YAMABIKO. Shindaiwa е основана през 1955 г. в Япония като производител на професионални електрически верижни триони. След като спечели силна позиция в тази област, Shindaiwa се зае с разработването и производството на оборудване за озеленяване. През 2009 г. Shindaiwa и Kioritz (собственикът на търговската марка ECHO ) се сляха в групата компании YAMABIKO. И двете компании имат натрупан технически и производствен опит, завоювайки водеща позиция.

Днес гамата на марката Shindaiwa се формира в следните продуктови категории: моторни триони, тримери, духалки и градински прахосмукачки, храсторези.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Шиндайва и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за градинска техника, инструменти за двор и градина, техника за обработка на почва и машини за рязане и кастрене с марка Shindaiwa с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Shindaiwa в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Shindaiwa;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Shindaiwa;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Shindaiwa.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви