Продавам машини с марката MEGA TOOLS на ТОП цена от Mashini

39 лева
30.11.2022 112 ID 6242
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MEGA TOOLS на ТОП цени

Мисията на компанията MEGA TOOLS е снабдяването и задоволяването на българския пазар със селскостопанска техника, принадлежности, консумативи. Подсигуряване на нуждите на предприятия и цехове работещи в сферата на хранителната индустрия, леката и тежка промишленост от техника, маркучи и приспособления.

КЛИЕНТИТЕ на компания MEGA TOOLS са сред водещите фирми за селскостопанска техника и консумативи на българският пазар, търговски дружества, предприятия работещи в сферата на леката и тежката промишленост, както и много кооперативни стопанства, почивни бази, станции, хотели, фирми занимаващи се с рибовъдство и други.

MEGA TOOLS предлага строителна, селскостопанска и градинска техника за всеки. MEGA TOOLS е нова компания на пазара, която вече се е доказала с качествената си техника, задоволяваща нуждите на всякакви потребители.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MEGA TOOLS и предлагаме на нашите клиенти инструменти за двор и градина, техника за обработка на почва и машини за обработка на бетон с марка MEGA TOOLS с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Mega Tools;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Mega Tools;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Mega Tools;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Mega Tools.

Ако искате да закупите машина с марка МЕГА ТУУЛС, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви