Продавам машини с марката KIPOR на ТОП цена от Mashini

330 лева
30.11.2022 134 ID 6152
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KIPOR на ТОП цени

Kipor води началото си от Китай и е в бизнеса от 1998 г. Създадена е с цел производство на източници на захранване. Тази компания съчетава цялата мощност и технология на двата най-големи завода - Wuxi Kipor Power Co и Wuxi Kama Power Co. Благодарение на тази база Kipor бързо се наложи на китайския пазар и стана лидер в производството на електроцентрали.
Kipor днес е бързо развиваща се компания, която произвежда широка гама от качествени продукти. Фабриките на Kipor произвеждат цифрови дизелови генератори, газови генератори, цифрови инверторни газови генератори, промишлени дизелови генератори с течно охлаждане, преносими дизелови генератори с въздушно охлаждане, DC генератори, бензинови и дизелови генератори, заваръчни електроцентрали, дизелови и бензинови моторни помпи, газови генератори, двугоривни генератори на ток, автоматика за дизелови и биогаз инсталации.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Kipor и предлагаме на нашите клиенти аварийни генератори за ток, бензинови двигатели, бензинови помпи, бензинови генератори, дизелови помпи, дизелови генератори, инверторни генератори за ток и много други продукти с марка КИПОР с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Kipor;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Kipor;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Kipor;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Kipor.

Ако искате да закупите машина с марка KIPOR, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви