Продавам инструменти с марката GROSS на ТОП цена от Mashini

121 лев
30.11.2022 126 ID 6098
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на инструменти с марката GROSS на ТОП цени

Търговската марка GROSS беше представена за първи път през 2008 г. на Международната конференция на производителите на ръчни инструменти в Германия.

И от този момент GROSS насочи всичките си усилия към постигане на най-високо качество на инструмента, благодарение на което продуктите са търсени както от обикновените потребители, така и от професионалистите. Тогава производителят взе курс за използване на най-новите разработки в инструменталната индустрия, което направи възможно създаването на нещо повече от просто добър инструмент.
Инструментът GROSS е инструмент за тези, които предпочитат да работят на професионално ниво.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ГРОСС и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти с марка GROSS с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цените на продуктите Gross са от оторизиран дилъри са най-достъпните на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички инструменти Gross са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка GROSS представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви