Продавам машини с марката DRAPER TOOLS на ТОП цена от Mashini

192 лева
30.11.2022 123 ID 6015
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DRAPER TOOLS на ТОП цени

Draper, основана през 1919 г. и най-големият доставчик на инструменти в Англия, набира все по-голяма популярност извън нея. Draper представя на българския пазар широка гама от специални инструменти и оборудване, незаменими за диагностика, монтажно-демонтажни и ремонтни работи. Draper отдава голямо значение на качеството на своите продукти. Последицата от това са дългите гаранционни срокове, които важат за продуктите на Draper. Днес инструментът на компанията се продава по целия свят, качеството му се доверява на професионалисти, а разумните цени го правят доста достъпен за взискателните шофьори. Последицата от това са дългите гаранционни срокове, които важат за продуктите на Draper.

Днес инструментът на компанията се продава по целия свят, качеството му се доверява на професионалисти, а разумните цени го правят доста достъпен за взискателните шофьори. Последицата от това са дългите гаранционни срокове, които важат за продуктите на Draper. Днес инструментът на компанията се продава по целия свят, качеството му се доверява на професионалисти, а разумните цени го правят доста достъпен за взискателните шофьори.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка DRAPER TOOLS и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти с марка DRAPER TOOLS с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка DRAPER TOOLS;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка DRAPER TOOLS;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка DRAPER TOOLS;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка DRAPER TOOLS.

Ако желаете да закупите машини с марка DRAPER TOOLS представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви