Продавам машини с марката ALPINA на ТОП цена от Mashini

399 лева
30.11.2022 169 ID 5899
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ALPINA на ТОП цени

Марката ALPINA е собственост на международната компания GGP (Global Garden Products). В допълнение към ALPINA, тя притежава и марки като Stiga, Castelgarden, Mountfield. Градинското оборудване и инструменти включват продукти като снегорини, верижни триони, храсторези, духалки, фрези, шредери за градински отпадъци, мотокултиватори, тримери. Марката ALPINA произвежда още бензинови и електрически райдери, мобилни или самоходни електрически косачки, мобилни или самоходни бензинови косачки. Роботизираната косачка се превърна в ярка новост през 2011 г.

През 2015 г. марката Alpina отбеляза своята 55-та годишнина. И за своята петдесета годишнина компанията пусна нови линии градинско оборудване. И то в модерен стил. Спецификата на марката ALPINA се проявява и в страстта на италианците към оригиналния дизайн. Заедно с високото качество на продуктите, това привлича клиентите, които са склонни да купуват градинска техника ALPINA.
Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка АЛПИНА и предлагаме на нашите клиенти техника и инструменти за рязане и кастрене с марка ALPINA с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ALPINA;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ALPINA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка ALPINA;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката ALPINA

Ако желаете да закупите машини с марка ALPINA представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви