Продавам машини с марката McCulloch на ТОП цена от Mashini

202 лева
30.11.2022 192 ID 5859
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката McCulloch на ТОП цени

Американският производител на градинско оборудване McCulloch навлиза на пазара през 1943 г. благодарение на Bob McCulloch. Стартиращата компания първоначално се занимаваше с производството на двутактови бензинови двигатели за американските военни. Истинският успех на компанията McCulloch дойде през 1946 г., когато беше пуснат резачка, базирана на същия двигател. Тази дата бележи началото на успеха на McCulloch като основен производител на градинско оборудване.

Днес McCulloch предлага пълна гама градинско оборудване, инструменти и оборудване: тримери и храсторези за косене на трева, косачки, градински трактори, верижни триони с бензинови или електрически двигатели, култиватори, райдери и кросмоувъри, градински прахосмукачки - духалки, газови ножици и храсторези, снегорини.
„Машини.Бг“ сме официален дилър на търговската марка McCulloch и предлагаме на нашите клиенти техника и инструменти за градина и двор, оборудване и машини за рязане и кастрене, продукти за обработка на почвата и аксесоари за градинска техника с марка McCulloch с високо качество и изгодни цени.

Защо да изберете Mashini.bg:
• Цените на продукти с марка McCulloch е от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка McCulloch са гарантирани до 2 години, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка McCulloch представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви