Продавам машини с марката KJ POWER GENERATOR на ТОП цена от Mashini

11620 лева
30.11.2022 150 ID 5652
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KJ POWER GENERATOR на ТОП цени

KJ Power (Турция) - модерен производствен комплекс за производство на дизелови генератори. Създадена през 1984 г. като подразделение на фабрики netPower (Tecnics Group, Италия), в началото на 2000 г. производствените мощности на подразделението - KJ Power се отделят в самостоятелно производство (предприятие). Това стана възможно благодарение на високото качество на оборудването, произведено в завода. От самото си създаване компанията е фокусирана върху производството на премиум електроцентрали с най-добрите двигатели - Perkins (Великобритания), Volvo Penta (Швеция), Deutz (Германия). Днес това е ултрамодерно роботизирано производство, изградено по „безпилотна технология“, където до 70% от технологичните процеси са роботизирани под електронно управление. Заводът отговаря изцяло на всички европейски стандарти и работи под контрола на ръководството на групата. За повече от тридесет години история компанията спечели доверието на потребителите по целия свят.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка KJ POWER GENERATOR и предлагаме на нашите клиенти аварийни генератори за ток с марка KJ POWER GENERATOR с високо качество и конкурентни цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KJ POWER GENERATOR;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KJ POWER GENERATOR;
• Като официален вносител Машини Бг осигурява надежден сервиз и поддръжка на генератори, както и доставка на резервни части и консумативи;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KJ POWER GENERATOR.

Ако желаете да закупите машини с марка KJ POWER GENERATOR представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви