Продавам машини с марката Force Tools на ТОП цена от Mashini

55 лева
30.11.2022 138 ID 5605
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Force Tools на ТОП цени

Марката Force Tools се позиционира като производител на професионални инструменти, спечелили популярност по целия свят. Търговската марка "FORCE" принадлежи на Shyang Yun Hardware Co., Ltd. Компанията е основана през 1984 г. като производител и износител на професионални инструменти. Марката "FORCE" се произвежда в собствената фабрика на Shyang Yun Hardware Co., Ltd, разположена в Тайван . Цялата гама от продукти на FORSЕ отговаря на международните стандарти DIN и като цяло ги надминава. Всички производствени стъпки са сертифицирани по ISO. Благодарение на разпознаването на марката по света и качеството на инструментите, продуктите на FORSE имат доста висока цена.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка ФОРСЕ ТУУЛС и предлагаме стандартни инструменти, скоби и преси за лагери, пневматични инструменти, куфари и шкафове с инструменти, авто ръчни инструменти, инструменти за анализ, тръбни ключове и други инструменти с марката Force Tools на ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Force Tools
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Force Tools
• Разполагаме с резервни части за марката Force Tools
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Force Tools

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Force Tools представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви