Продавам инструменти с марката Bolter на ТОП цена от Mashini

91 лев
30.11.2022 145 ID 5556
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Bolter на ТОП цени

Bolter предлага неограничен набор от инструменти. С дългогодишен опит в една от най-динамичните индустрии, компанията успешно наложи продуктовата си гама като еталон за качество. Разделен по сектори, всеки продукт е проектиран да увеличи максимално опростеността на работния процес и да поддържа издръжливост дори при интензивна употреба. Инструментите Bolter използват висококачествени материали при производството на своите продукти, отговарят на строгите немски изисквания и са сертифицирани по стандарта DIN. Марката инструменти Bolter се е наложила на европейския пазар и непрекъснато създава нови патентовани системи за опростяване на работния процес.

Машини БГ сме официален представител на Болтер в България и предлагаме менгемета, скелета и платформи, стандартни инструменти, стелажи, контейнери и ударни инструменти с марката Bolter на ТОП цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме Гаранция и Извънгаранционен сервиз.
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове.
• Даваме най-доброто съотношение между качество и цена.

Ако желаете да закупите машини с марка Bolter, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви