Заваръчни машини от Mashini BG на ТОП цени

164 лева
30.11.2022 184 ID 5488
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на ЗАВАРЪЧНИ МАШИНИ на най-ниски цени

Инверторни електрожени – заваръчното оборудване често е необходимо за производството на различни продукти. Има много различни методи за извършване на редица манипулации с такова устройство. Устройствата, които служи като основа, е ИНВЕРТОРНИ ЕЛЕКТРОЖЕНИ. Те са разделени по вид, ток, мощност, оборудване, производител и други параметри. Добрата заварка трябва да отговаря на всички параметри и да е близка до идеалната по отношение на стандартните изисквания.

Телоподаващи апарати MIG/MAG – При заваръчните работи е много важно да имате под ръка висококачествени и надеждни телоподаващи устройства. Основното предимство е, че те улесняват работата, тъй като тази функционалност ще гарантира, че телта се подава до точката за заваряване. За полуавтоматично заваряване такова захранващо устройство ще действа като ключово звено и ще опрости работата дори на професионален заварчик.

Аксесоари за заваръчна техника - Заваряването не може да функционира напълно без определени аксесоари, които ръководят и подпомагат работата му. Те са важен елемент, защото в такава сложна структура всеки детайл играе важна роля.

В МАШИНИ БГ поддържаме постоянно голям асортимент от заваръчните машини на доказани марки като TIG TAG, Fervi, Raider, GUDE, VALEX , Einhell и много други на изгодни цени.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви