Авто и сервизно оборудване на ТОП цена от Mashini BG

244 лева
30.11.2022 170 ID 5479
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Авто и сервизно оборудване на достъпни цени.

Менгемета - незаменими инструменти на всеки майстор. При нас можете да намерите различни варианти на тези инструменти, но основната им цел е да фиксират детайли и части, което повишава безопасността на работата и намалява разходите за труд.

Хидравлични инструменти и хидравлични съоръжения - необходими във всеки автосервиз. В зависимост от обхвата на задачите, които се решават във Вашия автосервиз, може да се нуждаете от оборудване и хидравлични инструменти на различни цели.

Крикове - вид оборудване за застраховане на автомобил при повдигане. Стойките за безопасност или ремонт се различават по дизайн, вид и начин на работа. Можете да изберете крик за автомобил в „Машини БГ“ въз основа на неговото предназначение, функционалност, ниво на безопасност и цена.

В онлайн магазин „Mashini BG“ можете да закупите Авто и сервизно оборудване при изгодни условия. Редовно се актуализира широка гама от доказани чуждестранни производители като Raider, Sealey, Dema, Torin, Bormann,Fervi и др. Ежедневните доставки позволяват да се отговори на търсенето на всички клиенти.

Ако желаете да закупите оборудване за автосервиз, представено в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или на нашите телефони. Обадете се сега!

В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви