Електро-хидравлична преса за кербоване HM 220

38730 лева
06.02.2023 39 ID 7621
Описание:
Електро-хидравличната преса за запресоване HM 220 от UNIFLEX, притежава иновативна конструкция, високо ново на удобство за потребителя, гъвкавост и дълъг експоатационен живот. Тя гарантира ненадминат стандарт за качество и ефективност на разходите. Използването на твърди матрици позволява запресоване на всички видове накрайници, а технологията без смазване (с тефлонови плъзгачи), намалява необходимостта от обслужване до възможния минимум и увеличава производителността на машината.

Приложение: за запресоване на хидравлични маркучи с размери до 1 ¼” ” и индустриални маркучи до 2”.

*Цените са без ДДС

*Електро-хидравличната преса за кербоване се предлага по заявкаТехническите характеристики може да видите на сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр. Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви