Продавам машини с марката ESAB на ТОП цена от Mashini

173 лева
30.11.2022 182 ID 5594
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ESAB на ТОП цени

ESAB е световният лидер в производството на оборудване и консумативи за заваряване и рязане. ESAB разработват иновативно и световно признато оборудване и решения в отговор на нуждите на клиентите, черпейки от богатия си опит и дългогодишна традиция в областта на индустриалното лидерство. Марката ESAB се превърна в синоним на съвършенство в ключовите области като оборудване за ръчно заваряване и рязане, заваръчни консумативи, автоматизирано заваряване и механични режещи системи. Във всяка от тези области ESAB използват постоянно подобряващи се методи, материали и ноу-хау, за да отговарят напълно на нуждите на всички сектори на индустрията, с които работят. ESAB разработва високо ефективни решения, които отговарят и надхвърлят изискванията на клиентите във всички пазарни сегменти.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка ЕСАБ и предлагаме горелки, инвенторни електрожени, заваръчни шлемове, апарати за плазменорязане и теплоподаващи апарати MIG/MAG с марката ESAB на конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ESAB
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката ESAB
• Разполагаме с резервни части за марката ESAB
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ESAB

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Ако желаете да закупите машини с марка ESAB представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви