Изпускателен кран за IBC бидон обикновен

41.4 лев
31.05.2024 289 ID 7541
Описание:
Налични размери:

Резба IBC - женска S60x6 - Резба IBC с капачка S60x6 - 41,40лв.

Сферичен кран за IBC бидон, тип Пеперуда, женска резба S60x6 и мъжка резба с капачка S60x6

Присъединяване:

* страна 1 - женска резба S60x6

* страна 2 - мъжка резба S60x6 с капачка

Материал:

* корпус от полипропилен

* уплътнение от полиетилен

Лост: син с ергономична форма

Приложение:

* Питейна вода

* Отпадна вода

* Леки химикали

* Торове и пестициди

Крановете за IBC бидони се присъединяват към изхода на IBC резервоара и са предназначени за контрол на изпускането на флуиди или за свързване на няколко контейнерa. Монтирани в основата на контейнера, IBC крановете позволяват контролирано разтоварване или изпускане на част от съхраняваните в резервоара течности, прахобразни или полутвърди стоки. Крановете за контейнери IBC са проектирани за безопасно, ефективно разтоварване на товара на контейнера, както и за осигуряване на лесен контрола на потока на продукта.

За повече информация може да посетите сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви