Полиуретанов маркуч за пелетна горелка

22.6 лева
05.02.2023 163 ID 7585
Описание:
Налични размери:

Ø 60 mm - 22,60лв.
Ø 63 mm - 23,90лв.
Ø 65 mm - 25,20лв.

Приложение: Полиуретанов маркуч за пелетна горелка, за транспорт на пелети. Маркуч за шнека на пелетни горелки. Полиуретановите маркучи са подходящи и за засмукване на пелети, дървесина, прах, пластмасови дробинки, абразивни дребни частици, гранулат, талаш - идеален за отвеждане на излишната дървесина при дървообработване. Маркуч за аспирация. Маркуч за дървени стружки. Маркуч за прахоуловители. Дебелостенен маркуч за вентилация и други ОВК приложения.
Режим на работа: смукателно-нагнетателен

Конструкция: Полиестер-полиуретан, антистатичен, устойчив на пламък, хидролиза и микроби, не токсичен, подходящ за храни

Работна температура: -40°C/+100°C

Предлагаме и други размери, по запитване!

Маркучите се режат на равна повърхност при оптимално разпънато състояние!

Повече детайли можете да видите в нашият сайт.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи,
накрайници
, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви