Продавам машини с марката CLABER на ТОП цена от Mashini i

199 лева
30.11.2022 193 ID 5992
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CLABER на ТОП цени

Claber е известна италианска компания, занимаваща се с производство на напоително оборудване. В каталога на производителя можете да намерите всичко за поливане на градината. Продуктите са лесни за използване, практични, екологични. Основана през 1969 г., компанията започва с производството на колички за градински маркучи. Днес каталогът съдържа много артикули, предназначени за осигуряване на напояване на тераси, градини, балкони, надземно и подземно напояване. Компанията стана първият италиански производител, който стандартизира оборудването в съответствие с международните изисквания. Основните производствени площи са разположени в Италия, продуктите се изнасят за Франция, Испания, Русия, Украйна и други страни по света.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка CLABER и предлагаме на нашите клиенти техника за капково напояване и оборудване за двор и градина с марка CLABER с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка CLABER;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка CLABER;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка CLABER;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка CLABER.

Ако желаете да закупите машини с марка CLABER представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви