Полиуретанов маркуч FLEXADUX® P 1 N PU A

9.25 лева
05.02.2023 123 ID 7576
Описание:
Полиуретанов маркуч с помеднена метална спирала за засмукване на въздух, прах, маслени и бензинови пари, абразивни дребни частици, гранулат, талаш - идеален за отвеждане на излишната дървесина при дървообработване. Дебелостенен маркуч за вентилация и други ОВК приложения. Подходящ за използване в хартиената, дървообработващата, текстилната, хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост.

Режим на работа: всмукателно-нагнетателен
Конструкция: Полиетер, полиуретан, антистатичен, устойчив на пламък, хидролиза и микроби, не токсичен, подходящ за храни
Работна температура: -40°C/+100°C
Единична Дължина: 10 и 15 м

Посочената цена се отнася за най-малкият диаметър. За конкретна цена, моля свържете се с нас.


Маркучите са налични на склад на различни дължини. За запитвания и персонални оферти, моля свържете се с нас.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за
асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.
Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви