Продавам машини с марката STATUS на ТОП цена от Mashini

75 лева
04.12.2022 196 ID 6691
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STATUS на ТОП цени

СТАТУС е търговска марка, под която се произвеждат електроинструменти, както и уреди за хранителни отпадъци. STATUS е основана през 1958 г. и оттогава навлиза на пазарите на много европейски и азиатски страни.

Инструментите STATUS могат да бъдат разделени на няколко линии, които се различават по професионално ниво и ценови сегмент, но всички те са изработени от еднакво качествени материали и компоненти. Например, "Premium" е линия от професионални инструменти, предназначени за дългосрочна интензивна работа. Особено внимание към увеличения ресурс на подвижните елементи: превключватели, регулатори, съединители. А "Класик" е полупрофесионален инструмент за домашни ремонти. Моделите не са претоварени с ненужни функции и не изискват специални умения за работа.

Професионалните инструменти и дозатори от висок клас Status са произведени в Италия. Евтините домакински инструменти се сглобяват в Китай.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СТАТУС и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, шлайфащи машини, акумулаторни винтоверти, електрически бормашини и много други инструменти с марка Status с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Status са от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Status;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти са с гаранция от 12 до 36 месеца, в зависимост от закупено оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Status.

Ако желаете да закупите машини с марка Status представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви