Продавам машини с марката STANNOL на ТОП цена от Mashini

54 лева
04.12.2022 186 ID 6689
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STANNOL на ТОП цени

STANNOL е немска компания, основана през 1879 г. STANNOL е специализирана в производството на припои, флюси и спойващи пасти.
Продуктовата гама на STANNOL включва широка гама от калаени сплави с елементи като олово, сребро и мед. Предлаганите припои се използват в електрониката за ръчно и автоматизирано запояване, в промишлеността в технологията за повърхностен монтаж и при ремонт на електронни устройства.

Stannol се обръща назад към дълга традиция в производството на припой: повече от 140 години ние съчетаваме опит и напредък в нашите продукти. Към днешна дата Stannol се счита за пионер на модерната технология за запояване и е твърдо наложена като марка на пазара. Продуктовата гама включва тел за спояване, пасти за спояване, флюси за спояване, пръти за спояване, оборудване за измерване и тестване, конформни покрития и обширни аксесоари.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СТАНОЛ и предлагаме на нашите клиенти машини и консумативи за гравиране и поялници с марка Stannol с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Stannol са от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Stannol;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция до 24 месеца;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Stannol.

Ако желаете да закупите машини с марка Stannol представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви