Продавам машини с марката STAHLWERK на ТОП цена от Mashini

65 лева
04.12.2022 214 ID 6686
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STAHLWERK на ТОП цени

Като една от водещите компании на пазара, Stahlwerk предлага на своите клиенти първокласни продукти с първокласно качество от собственото си производство от 1998 г. Ключът към устойчивия растеж на успеха се крие в непрекъснато високо ниво на производство, съчетано с изключително обслужване, което оставя нищо желано.

Инженерите и техниците на Stahlwerk непрекъснато работят върху оптимизирането на нашето оборудване и целенасоченото подобряване на отделните системни компоненти. По този начин Stahlwerk могат да включат най-новите технологични разработки директно в концепцията и също така да вземат предвид исканията и предложенията на клиентите.
В допълнение към заваръчни машини, плазмени резачки, компресори и аксесоари, STAHLWERK предлага широка гама от резервни и износващи се части. Стандартните компоненти са винаги на склад, за да могат да реагират адекватно и без загуба на време при нужда.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ЩАЛВЕРК и предлагаме на нашите клиенти заваръчни апарати TIG, апарати за плазмено рязане, режещи машини, телоподаващи апарти MIG/MAG и много други машини с марка Stahlwerk с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Stahlwerk са от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Stahlwerk ;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция до 60 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Stahlwerk .

Ако желаете да закупите машини с марка Stahlwerk представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви