Продавам машини с марката SOKKIA на ТОП цена от Mashini

96 лева
02.12.2022 168 ID 6639
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SOKKIA на ТОП цени

Историята на Sokkia има почти 100 години. През цялото време на своето съществуване компанията никога не е променяла най-важния си принцип: безупречно качество, независимо от всичко! Sokkia е основана през 1920 г. в Япония и е специализирана в производството на геодезическо оборудване. Това е една от малкото компании, които веднъж завинаги се придържат към избрания профил. Измервателните геодезически инструменти винаги са били и остават единствен(!) приоритет на Sokkia.
През последните години фирмата пусна на пазара голям брой нови модели геодезическа техника, насочена както към професионалисти, така и към хора с начално ниво на подготовка. Лесен за използване интерфейс, автоматични измервания и изчисления, тяхната най-висока точност, използването на най-новите технически постижения и постоянно безупречно качество - това е, което Sokkia предлага на съвременните потребители.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СОККИЯ и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за измервателна техника, оптични нивелири, стойки, лати, стативи и тотални станции с марка Sokkia с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Sokkia в България, за което се предоставя гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Sokkia;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Sokkia;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Sokkia.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията. Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви