Продавам машини с марката SIRI на ТОП цена от Mashini

45 лева
02.12.2022 167 ID 6635
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SIRI на ТОП цени

SIRI присъства на италианския и международния пазар от 1975 г. В завода в Модена произвежда строително оборудване и устройства за полагане на подове и стени, като ножици за рязане на плочки, машини с една четка, почистващи тави, дистанционери и пълна гама инструменти и аксесоари, които опростяват и ускоряват работата на монтажници. Благодарение на постоянните инвестиции в технологии и експерименти, нашите клиенти могат да разчитат на високата надеждност на продуктите СИРИ. Гамата SIRI е наистина ценена на международните пазари заради напредналото си технологично ниво и отличното съотношение цена/качество.

Благодарение на продължаващите инвестиции в технологиите и изследванията, SIRI получи няколко марки за качество и производствени патенти, за да гарантира изключителната надеждност на своите продукти.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СИРИ и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за пробивни и режещи машини, бъркалки за строителни смеси, куфари и шкафове с инструменти, оборудване и машини за рязане на строителни материали и много други продукти с марка Siri с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Siri в България, за което се предоставя гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Siri;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Siri;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Siri.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията. Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви