Продавам машини с марката SIGMA на ТОП цена от Mashini

129 лева
01.12.2022 183 ID 6603
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SIGMA на ТОП цени

Основателят на Sigma е Еваристо Амброджани. Първото му изобретение през 1960 г. е 30 см ръчна резачка за плочки, наречена Сигма, която веднага е закупена от познат на неговия майстор фаянсаджия. След като направи още няколко копия и ги подобри, Еваристо участва в строителна изложба, където много занаятчии и специализирани магазини научиха за неговото изобретение. Резачките за плочки Sigma започнаха да се разпродават веднага и от уста на уста се разпродадоха със светкавична скорост. През 1964 г. Еваристо решава да напусне наетата си работа и напълно се потапя в разработването и създаването на ръчния инструмент Sigma, който беше в голямо търсене сред майсторите на Италия, а скоро и в целия свят.

Днес Sigma е най-новите машини, най-модерните технологии, професионален подход към оборудването и персонала. Но производствената философия на Sigma и нивото на качество остават непроменени и до днес.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СИГМА и предлагаме на нашите клиенти авто ръчни инструменти, водни охладители, куфари и шкафове с инструменти, работни маси, тезгяси, режещи и строителни машини с марка SIGMA с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Sigma в България, за което се предоставя гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Sigma;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Sigma;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Sigma.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви