Продавам техника с марката SCHWABE на ТОП цена от Mashini

29 лева
30.11.2022 134 ID 6560
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на техника с марката SCHWABE на ТОП цени

Schwabe Hellas co. Ltd е основана през 1974 г. и се намира в индустриалната зона на Коропи, на 25 км. югоизточно от центъра на Атина и на 5 км. от международното летище в Атина. Компанията е основана като гръцко-германско съвместно предприятие по отношение на активите на компанията и приложените технологии и е лицензирана от Hermann Schwabe/Urbach (по-късно Vossloch Schwabe) за 20 години. Днес компанията е голям производствен концерн и е специализирана в производството на баласти за флуоресцентни лампи, живачни лампи с високо налягане, газоразрядни лампи с високо налягане и трансформатори за халогенни лампи с ниско напрежение.
Въпреки сравнително кратката история на съществуване, концернът Schwabe Hellas заслужено се счита за един от основните доставчици на световния пазар на такива видове електрически продукти като кондензатори, дросели за различни видове лампи и електронни баласти Schwabe Hellas.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Schwabe и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за измервателна техника и уреди за измерване на разхода за ток с марка Schwabe с високо качество и ниски цени.

Защо да закупите техника Schwabe от Mashini.bg:
• Ние сме официален дилър на Schwabe на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на техника от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на техника Schwabe в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от техника с марка Schwabe;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите техника с марка Schwabe представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви