Продавам машини с марката REMS на ТОП цена от Mashini

271 лев
01.12.2022 169 ID 6429
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката REMS ТОП цени

Rems е основана преди повече от 100 години, а именно през 1909 г. от инженера и предприемач Кристиан Фьол в Щутгарт (Германия). Rems е замислен като производител на продукти за обработка на тръби и тръбопроводни системи, по-специално за инсталиране на отоплителни и водопроводни системи. Тази производствена стратегия е запазена и поддържана от Rems до днес.
Днес търговската и производствена марка Rems предлага най-широката гама от специализирани инструменти и оборудване за поддръжка на тръбен монтаж и демонтаж. Всички фабрики на Rems се намират в Германия, а именно в град Вайблинген, недалеч от Щутгарт. За производството на продукти с логото на Rems се използват само най-висококачествени материали.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rems и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, инструменти за обработка на тръби, инспекционни камери и много други машини с марка Rems с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цените на продуктите Rems са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка РЕМС представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Искате да закупите машини Rems, но не можете да изберете модел? Обади се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за гамата Rems и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви