Продавам машини с марката REDBACK на ТОП цена от Mashini

67 лева
01.12.2022 187 ID 6427
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката REDBACK ТОП цени

Redback Tools се произвеждат от Ningbo NGP Industry Co Ltd. NGP е основана през 2000 г. и си е изградила репутация на качествени бензинови градински инструменти, по-специално косачки и духалки . NGP произвежда продукти за няколко големи марки, работещи по целия свят. Основните пазари на NGP са Европа и Австралия, но продава в повече от 30 страни по света.

През последните години бяха създадени Redback Tools, за да се използват силните страни и предимствата на новото поколение технология за литиево-йонни батерии, както и съвременните постижения, направени в технологията на електрическите мотори. Мисията на Redback е да предостави на потребителя набор от инструменти, които са не само лесни за използване, но и които предлагат производителност, която е толкова добра, колкото тази на бензиновите инструменти. Те разполагат с голям екип от талантливи продуктови дизайнери и инженери, които създават инструменти, които ще се гордеете да използвате.

Машини.Бг сме официален представител на търговската марка Redback и предлагаме на нашите клиенти техника и инструменти за рязане и кастрене, акумулаторни косачки, акумулаторни верижни триони и много други продукти с марка Redback с високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка Redback;
• Поддържаме трайни наличности и разнообразна гама от продукти с марка Redback;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Redback;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Redback.

Ако желаете да закупите машини с марка РЕДБЕК представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви