Продавам машини с марката BAIER на ТОП цена от Mashini

259 лева
30.11.2022 231 ID 5921
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BAIER на ТОП цени

BAIER Elektrowerkzeuge е една от най-старите производствени компании в Германия, основана през 1938 г. BAIER е изобретателят на ударната бормашина, електрическия ръчен трион за рязане на метал и стенорезачката. BAIER поддържа този ангажимент към иновациите и до днес. Днес BAIER предлага на своите клиенти широка гама от висококачествени инструменти, които могат да се използват за рязане, пробиване, нарязване, фрезоване, шлайфане и полиране на различни материали, както и за отстраняване на стружки по време на строителни работи.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка BAIER и предлагаме на нашите клиенти диамантено-пробивни машини, фрезоващи машини, стойки, лати, стативи, бъркалки за строителни смеси, акумулаторни бормашини, акумулаторни батерии и зарядни устройства, аксесоари за режещи машини и аксесоари за пробивни машини с марка BAIER с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BAIER;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка BAIER;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка BAIER;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка BAIER.

Ако желаете да закупите машини с марка BAIER представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви