Продавам машини с марката Laserliner на ТОП цена от Mashini

43 лева
30.11.2022 216 ID 5845
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Laserliner на ТОП цени

Laserliner (едно от направленията на немския холдинг Umarex) е абсолютно нов играч на пазара на професионални измервателни инструменти. Повече от 25 години измервателният уред в стилно оранжево и черно се ползва с доверие и се използва активно в строителството, ремонта, довършителните работи и хоризонталното планиране. Друго предимство на Laserliner е разнообразието от представени инструменти. Можете лесно да се убедите в това сами, ако се запознаете с продуктовия каталог на Mashini BG, който постоянно се актуализира с нови продукти. Текущата гама на Laserliner включва ротационни лазерни нивелири, кръстосани и линейни лазери, лазерни нивелири, влагомери, камери за видео инспекция, електронни детектори, тестери, гониометри, инструменти за измерване на разстояние (включително лазерни ролетки) и много, много повече. Продуктовата линия е разделена на 2 области OrangeLine - серия за строители и домашни майстори и BlackLine - за индустриални приложения, така че всеки да намери решение за своите задачи.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка Laserliner и предлагаме на нашите клиенти лазерни нивелири, стойки, лати, стативи, ротационни лазери, инспекционни камери, влагомери, аксесоари за измервателна техника, специализирани измервателни уреди, детектори, лазерни ролетки, ръчни нивелири и много други продукти с марка Laserliner с високо качество и ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция на оборудване с марка;
• Поддържаме големи наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Laserliner;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Laserliner.

Ако желаете да закупите машини с марка Laserliner представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви