Продавам машини с марката PROCRAFT на ТОП цена от Mashini

59 лева
30.11.2022 24 ID 6399
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PROCRAFTна ТОП цени

Procraft са висококачествени електрически инструменти, които са предназначени за строителни, ремонтни, такелажни работи и се използват в дървообработването и други области. Историята на компанията започва през далечната 1947 г., когато обикновен работник решава да надстрои своето оборудване за смесване на цимент и прикрепя бензинов двигател към спиралните лопатки, като по този начин всъщност създава прототип на модерен строителен миксер. След известно време неговите потомци решават да продължат делото на своя предшественик и основават производството, което скоро се превръща в добре позната европейска марка с репутация на надежден партньор и доставчик.

Гамата на марката включва над 30 вида бензинови инструменти и електротехника, сред които ъглошлайфи, бормашини, шлайфове, винтоверти, електрически прободни триони, перфоратори, електрически рендета, електрически телфери и много други. Продуктите Prokraft са гаранция за високо качество, издръжливост, надеждност на достъпна цена.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка PROCRAFT и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, инверторни електрожени, инструменти за рязане и кастрене, техника за двор и градина и много други продукти и с марка PROCRAFT с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме гаранция от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване Prokraft;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Prokraft;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Prokraft.

Ако желаете да закупите машини с марка ПРОКРАФТ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви