Продавам машини с марката OKLIMA на ТОП цена от Mashini

432 лева
30.11.2022 170 ID 6316
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката OKLIMA на ТОП цени

Отоплителите с марка Oklima се произвеждат от италианската фирма BIEMMEDUE, която съществува от около 30 години. Компанията Biemmedue има около 100 служители. Дизеловите нагреватели Oklima заслужават голямо внимание, защото проектирани според най-новите италиански технологии, имат висока ефективност, непретенциозни към българското гориво. Oklima е един от признатите лидери на европейския пазар за производство на термично оборудване. Основните продукти са отоплители и калорифери. Оборудването Oklima е произведено в Италия и се слави с отлично съотношение цена-качество, което е тяхното конкурентно предимство.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка Oklima и предлагаме на нашите клиенти влагоуловители, газови калорифери и отоплители, дизелови калорифери и отоплители, електрически калорифери и отоплители с марка Oklima с високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Oklima в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Oklima;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Oklima;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Oklima.

Искате да закупите инструменти ОКЛИМА, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за отоплители Oklima и ще ви помогнат да направите правилния избор.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви