Продавам машини с марката ENOITALIA на ТОП цена от Mashini

666 лева
30.11.2022 73 ID 6024
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ENOITALIA на ТОП цени

Enoitalia е най-голямата частна винарна в Италия, на първо място в страната по обем на производство и един от десетте най-големи производители в бранша. Компанията е основана през 1986 г. и през последните години се разрасна значително.

Италианските електрически гроздомелачки ENO ви позволява да получите пулп, деликатно и ефективно отделяйки гроздовите зърна от хребетите в автоматичен режим. Идеален избор за производство на натурални червени и бели вина.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Enoitalia и предлагаме на нашите клиенти гроздомелачки и преси за плодове с марка ENOITALIA с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Enoitalia;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Enoitalia;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Enoitalia;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Enoitalia.

Ако желаете да закупите машини с марка Enoitalia представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви