Продавам машини с марката NEGEL на ТОП цена от Mashini

55 лева
30.11.2022 146 ID 6265
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката NEGEL на ТОП цени

NEGEL е водещ световен специалист в технологиите за хонинговане и суперфиниширане. Повече от половин век NEGEL предоставя на своите клиенти ценни технически предимства чрез иновативни решения. И то вече на четири континента. Машините, инструментите и услугите на NEGEL, свързани с хонинговането и суперфиниширането, гарантират най-високо качество, производителност и надеждност на процеса във вашето производство. В продължение на десетилетия NEGEL е най-търсеният и успешен партньор в конструирането на двигатели в световен мащаб, когато става въпрос за усъвършенстване на цилиндрични форми с висока точност както за големи, така и за малки серии. Освен автомобилната индустрия, има много други области, които използват технологията за хонинговане и суперфиниш на NEGEL: от конструкцията на компресори и машиностроенето до хидравликата, пневматиката и медицинското инженерство.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка NEGEL и предлагаме на нашите клиенти крикове, подемници, компресори за въздух, кранове за двигатели, машини за гуми и много други машини с марка NEGEL с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Negel;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Negel;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Negel;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Negel.

Ако желаете да закупите машини с марка НЕГЕЛ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви