Продавам машини с марката MICHELINна ТОП цена от Mashini

29 лева
30.11.2022 165 ID 6256
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MICHELIN на ТОП цени

Френската компания "Michelin" ("Мичелин"), производител на пътни гуми, обикновено се свързва с логото на компанията. Това е така нареченият "Бибендум", който прилича на купчина гуми под формата на човек. Тази марка е една от най-разпознаваемите в света. Историята на компанията има дълбоки корени - тя съществува повече от век и половина. Като международна корпорация MICHELIN стана собственик на много популярни марки като BF Goodrich, Kormoran, Taurus и др. Освен това компанията притежава автомобилния производител Citroën от 1930 до 1976 г. Като международна корпорация MICHELIN стана собственик на много популярни марки като BF Goodrich, Kormoran, Taurus и др. Освен това компанията притежава автомобилния производител Citroën от 1930 до 1976 г.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MICHELIN и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни отвертки, водоструйки, пароструйки, компресори за въздух, машини за полиране, прахосмукачки и парочистачки с марка MICHELIN с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка Michelin;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Michelin;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Michelin;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Michelin.

Ако желаете да закупите машини с марка МИШЛЕН представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви