Продавам машини с марката METABO на ТОП цена от Mashini

63 лева
30.11.2022 144 ID 6245
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката METABO на ТОП цени

През 1923 г. Албрехт Шницлер прави първата ръчна бормашина. От името му (Metallbohrdreher - свредло за метал) произлиза името на компанията Metabo. Днес в традиционната немска компания работят 2000 души, от които 1200 са базирани в Нюртинген, Германия. С 25 дъщерни дружества и 100 представителства, висококачествените продукти на Metabo се предлагат в почти всяка страна по света.

Metabo предлагат електроинструменти с кабел и пневматични инструменти, както и последователно вдъхват живот на концепцията за „строителна площадка без кабели“ и разработват водещи технологии за батерии, за да предложат на професионалистите най-голямата свобода с максимална мощност. Metabo притежава над 700 патента и права. Немският производител разработва и произвежда мощни, издръжливи и ергономични професионални инструменти за строителни и ремонтни работи, индустриална и ръчна металообработка.
Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Metabo и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, шлайфащи машини, перфоратори, ударни бормашини, пневматични инструменти, компресори за въздух и много друг разнообразен асортимент от продукти с марка Metabo с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Metabo;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Metabo;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Metabo;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Metabo.

Ако желаете да закупите машини с марка МЕТАБО представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви