Продавам машини с марката MECAFER на ТОП цена от Mashini

149 лева
30.11.2022 132 ID 6240
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MECAFER на ТОП цени

Мecafer е лидер на пазара за сгъстен въздух- С ноу-хау, култивирано от създаването си, Мecafer е известен като мултиспециалист в енергетиката, като предлага широка гама от компресори, генератори, заваръчни станции, почистващи препарати под високо налягане, нагреватели и вентилатори за обекти , HVLP пистолети за боядисване, снегорини..
За да отговори на многобройните и разнообразни изисквания на своите клиенти по отношение на качество, производителност, издръжливост, ниво на оборудване и разбира се ценово ниво, MECAFER разработи оферта от 6 основни марки. Тази мултибранд стратегия внася яснота, за да ръководи избора на своите клиенти. MECAFER пуска инструменти REVOLUTION'AIR на пазара, създавайки нова категория продукти: „умни“ компресори, позволяващи на всеки, млад и стар, да се наслаждава на сгъстен въздух с удоволствие и лекота.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MECAFER и предлагаме на нашите клиенти машини за боядисване с марка MECAFER с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Мecafer;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Мecafer;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Мecafer;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Мecafer.

Ако желаете да закупите машини с марка МЕКАФЕР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви