Продавам машини с марката KWAZAR на ТОП цена от СМХ

77 лева
30.11.2022 185 ID 6214
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KWAZAR на ТОП цени

Kwazar Corporation е един от водещите производители на пластмаси и пръскачки в Полша. Машинният парк, който предоставя огромни производствени възможности, прави Kwazar не само производител на собствени продукти, но и платформа за обработка на пластмаси с огромен потенциал. KWAZAR е полска фирма с традиции и повече от 26 години производствен опит с производство на изделия от полимерни суровини за различни индустрии.

KWAZAR има широка гама от продукти: богат градински асортимент, вкл. професионални градински пръскачки, технически серии, пръскачки за дребна домакинска работа, аксесоари за пръскачки, зимни и универсални лопати, капани за насекоми, продукти за пътно строителство.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка KWAZAR и предлагаме на нашите клиенти техника и инструменти за двор и градина с марка KWAZAR с високо качество и конкуренти цени.

Изберете mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KWAZAR;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KWAZAR;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KWAZAR;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка KWAZAR.

Ако искате да закупите машина с марка KWAZAR, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В " Смх.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

СМХ БГ предлага комплексно обслужване на нашите клиенти, нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви