Продавам машини с марката 4GARDEN на ТОП цена от CMX BG

71 лев
30.11.2022 180 ID 5895
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката 4GARDEN на ТОП цени

Марката 4Garden се фокусира върху батерийни устройства. Акумулаторното задвижване е идеално решение за частни градини. Потребителят може да стане независим от източника на захранване и да работи удобно, безпрепятствено от кабели, което ви позволява да достигнете дори до най-недостъпните кътчета на градината. Освен това не е нужно да се справяте с твърде много тегло или шум, които биха били генерирани от професионално горивно оборудване. За много потребители акумулаторното оборудване е перфектен компромис между ефективността на горивните устройства и лекотата и атрактивните цени на електрическите устройства.

Сред градинското оборудване 4Garden, налично в нашия онлайн магазин CMX BG, ще намерите акумулаторни ножици за градински растения и жив плет, тримери, косачки, духалки, прахосмукачки и акумулаторни верижни триони. Предлагаме и батерии и зарядни за тях, които могат да се използват във всяка конфигурация за закупеното от Вас устройство. Акумулаторните ножици 4Garden са леки, практични уреди, също във вариант с телескопична стрела. Градинските вентилатори и прахосмукачката с функция за вентилация ефективно издухват въздуха, а прахосмукачката допълнително засмуква листата в просторна торба, което ще ви позволи удобно да организирате градината. Акумулаторните верижни триони 4Garden ще ви дадат възможност да извършвате всякаква градинска или домашна работа с дърва - рязане на клони и градинарство.

Защо да изберете cmx.bg:
• Цените на продукти с марка 4Garden е от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка 4Garden са гарантирани до 2 години, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка 4Garden представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви