Складова и подемна техника на ТОП цени от CMX BG

50 лева
30.11.2022 176 ID 5689
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Складова и подемна техника на ТОП цени„

Стълби и степенки – При работа на височина при дейности като монтаж, демонтаж, почистване и др., не можем без стълби. Работата на високо може да бъде сериозен проблем за всеки без правилната стълба. Алуминиевите стълби са подходящи за почти всички дейности в дома, градината и строителната площадка, като помагат на операторите да работят бързо и лесно. Предлагаме богат избор от стълби и стъпала за различни цели. Разгледайте подробни описания на стълби и стъпала предоставени от cmx.bg и направете запитвания.

Лебедки - Лебедките се използват широко в много различни области, но най-често се използват в автосервизи, складове и дори строителни обекти за товаро-разтоварни дейности или за повдигане на товари на височина. Благодарение на високата им сила на повдигане и оптимален размер, те лесно се преместват и монтират в желаната позиция на повдигане. Лебедките се делят на ръчни лебедки, електрически лебедки и бензинови лебедки, известни още като електрически лебедки. Всички лебедки предлагани от CMX.BG се отличават с високо качество на изработка и материали от водещи производители.

Транспортни колички - Има много различни видове транспортни колички, от най-често срещаните транспортни колички до многофункционални колички, които могат да се превърнат в столове или работни маси, има три транспортни колички със задни колела за изкачване на стълби, транспортни колички за сгъване, транспортни колички с четири колела имат Тип кросоувър за голяма товароносимост и др. Всички транспортни колички предлагани от CMX БГ са с най-високо качество от водещи производители. Моля, не се колебайте да ни се обадите, за да попитате за дизайна на транспортни колички.

В CMX.bg постоянно ще намерите голямо разнообразие от Складова и подемна техника на доказани производители като KRAFTDELE, BOSH, KREATOR, PROTECO,Haemmerlin и др. на достъпни цени.
Споделяне
Свързани обяви