Продавам машини с марката MAKITA MT на ТОП цена от Mashini

91 лев
30.11.2022 152 ID 6211
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MAKITA MT на ТОП цени

Японската компания Makita Corporation е основана през 1915 г. - тогава е специализирана в продажбата и ремонта на осветителни тела, електродвигатели и трансформатори. Днес Makita разработва иновативни технологии и е световноизвестна марка, под която се произвеждат висококачествени продукти в 11 фабрики в различни части на света. Компанията има повече от 40 дъщерни дружества по целия свят. Внимателната подготовка на етапа на проектиране и въвеждането на нови технологии гарантират превъзходното качество и издръжливост на продуктите на Makita.

Онлайн магазин "Mashini.bg" представя оборудване на японската компания Makita за използване в "домашни" цели. Ние сме официален представител на марката и даваме гаранция от 12 месеца до 36 месеца.

Makita MT е 22 вида инструменти, които са проектирани, разработени и произведени в производствените мощности на японската марка. Новата моделна гама е възможност да получите качествени продукти на изгодна цена за домашни и любителски цели.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Makita и предлагаме на нашите клиенти перфоратори, режещи машини, фрезоващи машини, ударни бормашини,шлайфащи машини и много други продукти с марка МАКИТА с високо качество и конкуренти цени.

Ако желаете да закупите машини с марка Makita MT представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви